Yhteystiedot

MC TUNARIT


TULEVIA TAPAHTUMIA

HILLITTÖMÄT KURVIT

Niin niin, Hillittömät Kurvit oli mopokerho Kosken Plikkojen järjestämä tapahtumallinen mopoviikonloppu Hämeenkyrössä. Puitteet mopoviikonlopulle antoi Kultahaverin vapaa-ajan vietto alue. Paikka oli vallan viihtyisä ja mökit oikein siistejä ja tilavia.

Perjantaina alkoi matka mopoviikonlopunviettoon hyvissä ajoin. Mopot oli pakattu jo edellisenä päivänä kyytiin ja ihmiset kipusivat autoihin lähtöpäivänä. Tapahtumapaikalle ehti ensin MC-TUNAREIDEN virallinen kerhoauto, se iso mattamusta, mukanansa Arto, Juha, Maskotti ja Restentti Kemppa, sekä tietenkin mopot. Eihän mopotapahtumaan voi osallistua ilman mopoa tai mopoja. Vaikka niillä ei nyt "ehtisikään" ajamaan tapahtuma-aikana, täytyy ne mukana olla, ainakin nyt muodon vuoksi, jos ei sitten muuten. Hetkeä myöhemmin saapui rientoihin mukaan pienempi siviiliauto, tuoden kyydissään masan, Sonyn ja Tuomaksen.

Ensin tutustuttiin majoituspaikkana toimivaan mökkiin ja otettiin mopot mökin pihalle sievään riviin. Sen jälkeen olikin vuorossa jo alueeseen tutustuminen, mopoillen, ja kun löytyi ranta jonne oli järjestetty kullanhuuhdontaa kisailumielessä, osallistuttiin tietenkin siihen. Tunarit osallistuivat koko mukana olevalla miesvahvuudellaan ja näin ollen tulostakin siis tuli. Kultahippuja löysi vaskoolistaan yksi jos toinen ja riemunkiljahduksilta ei voinut välttyä, kun näitä arvohippuja hiekan seasta paljastui. Tunareisen Tuomas huuhtoi itsensä neljännelle sijalle. Hyvä Tuomas!

Huuhdonnan jälkeen oli aika rientää terassille huuhtomaan kurat kurkuista. Terassilla oli tarjolla juotavan ja pikkusyötävän lisäksi elävää musiikkia. Majoitusmökissänsä voi itse kukin mopokööri lämmittää saunan ja saunoa tai olla saunomatta siihen aikaan kun halusi. Ei siis mitään varsinaista yhteissaunaa täällä. Illan alkaessa hämärtää, vetäytyivät mopot yöpuulle, mutta mopoilijat jatkoivat vielä turinointia ja tanssia terassilla.

Riemu iltaan repesi, kun kävi ilmi että, Mc-Tunareiden Restentti oli kihlannut nuorikkonsa. Mukana oli siis uunituore kihlapari, joten siitä saatiinkin oiva juhlanaihe loppuillaksi. Pidettiin puheita ja poksauteltiin kuohujuomaa. Orkesteri soitti ja lauloi parille kappaleen, jonka kansa pakotti heidät tanssimaan. Onnitteluja sateli niin tutuilta kuin tuntemattomiltakin. Ilta vaihtui juhlahumussa yöksi ja pikkuhiljaa yö aamuyöksi, joten oli ihmistenkin aika käydä jo nukkumaan.

Lauantai valkeni kirkkaana ja kauniina, lämpimänä. Oli ylönousun ja aamusaunan aika. Plikat olivat järjestäneet kiertoajon ja pientä mopokisailua tälle päivälle, vaan eipä nähty Tunareita niissä. Joutui kansa kyselemään: " Vaan missä on Tunarit?" Tunareille ei kiertoajo ja kisailu maistunut, oli tärkeämpää parantaa maailmaa ja nauttia elämästä, kanansiivistä, sipulirenkaista ja auringonpaisteesta tyhjällä terassilla. Nyt olikin terassilla tilaa olla ja mellastaa, kun kaikki muut olivat järjestetyissä riennoissa mukana. Mukavaa oli Tunareilla, toivottavasti muillakin. Maailma tuli järjestettyä, ainakin joiltakin osin, siivet syötyä ja hiukset letitettyä. Elämä ja aurinko hymyili hyvässä seurassa.

Myöhäisiltapäivästä Sony ja Tuomas liukenivat siviiliautolla kotikonnuille. Muu porukka jäi vetämään loppuviikonlopun kunnialla kotiin. Sitten hups vaan, päivä olikin jo niin pitkällä, että oli iltasaunan paikka. Saunasta toipumisen jälkeen kutsui terassi taasen janoisia mopedisteja.

Terassille oli järjestetty ohjelmallista toimintaa, ei siis pelkkää nestetasapainon huoltoa. Oli palkintojen ja palkitsemisen aika. Kullanhuuhdonnasta tuli se neljäs palkinto, vaskoolli, Tuomakselle. Kaikki huuhdontaan osallistuneet saivat kunniakirjan suorituksestaan. Palkittiin kentällä kisailuun osallistuneet, ei siis terassilla paikkaa pitäneitä Tuneraita. Tunareiden Restentti kylläkin palkittiin ansioistaan mopojen parissa Syväkurkku-palkinnolla. Hervoton "pysti"! ONNEA! Leidi Pink, Tunareiden pitkällä, pinkillä karvalla verhoiltu mopo, joka suoritti ensiesiintymisensä Hillittömissä Kurveissa,sai illan erikoispalkinnon erikoisuudestaan ja kauneudestaan. Onnea Lady!

Ilta huipentui missimittelöihin. Seitsemän kaunista neitoa oli kisailemassa illan kauneimman tytön tittelistä. Oli pitkää, oli pätkää, oli muodokasta ja vähemmän muodokasta. Oli kutria kiharaa ja suoraa, lyhyttä ja pitkää, tummaa ja vaaleaa, punaistakin. Noiton vei, ei mikään perinteinen Suomineito, vaan tumma ja tulinen "Lolamainen" Laila Riihimäeltä.Hän voitti kanssakilpailijansa sulosäärillään ja loistavalla hymyllään. Loistava Laila sai kruununsa ja nauhansa. Elävä musiikki siivitti mopokansan illasta yön kautta aamuun. Ja sitten nukuttiin.

Sunnuntaiaamuna tai aamupaivästä oli tavaroiden pakkaamisen ja mökin siivoamisen vuoro. Mopot, kassit ja miehet autoon. Puumerkki mökkikirjaan, jäähyväiset ja oli kotimatkan aika.

Mitäpä jäi käteen? Kihlapari, Syväkurkku, vaskooli, kunniakirjat, erikoispalkinto: Kosken Plikkojen t-paita ja joraamisesta kipeät polvet Juhalle. Niin sekä hyvä mieli mukavasta, yhdessä vietetystä ajasta. Kiitos!

HK1.jpg1. Restentti on jo perillä, kun loput TUNARIT vielä kylelevät mihin suuntaan nyt? HK2.jpg2. TUNARIN tyylinäyte: näin tanssii Juha.
HK3.jpg3. Näin puolestaan tanssii Arto. HK4.jpg4. Kevyt etukeno.
HK5.jpg5. Illan kihlapari. HK6.jpg6. Onnellinen Mies.
HK7.jpg7.Mitäs naurat?! HK8.jpg8. Aamusauna vetää pojat vakavaksi.
HK9.jpg9.Kiertoajo on käynnistynyt...vaan, Missä on TUNARIT?      "Mehän ei osallistuta, me parannetaan maailmaa terassilla." HK10.jpg10. Hillittömissä Kurveissa on prinsessojakin.