Yhteystiedot

MC TUNARIT


TULEVIA TAPAHTUMIA

TUNA MEET 2013

19. - 21.07. PAPPATUNA MEET Taavetin Lomakeskuksessa Luumäellä. Tämä legendaarinen tapahtuma, josta TUNARIT tytön löysi ja itsellensä anasti. Voi niitä aikoja ja voi näitä poikia, sellaisia veitikoita!

Perjantaistahan se alkoi, TUNAREILLA varattuna mökki saunalla, kuinkas muuten, kovia poikia saunomaan ovat he, saunapuhtoiset urokset. Ja ihan ajoissa paikalla melkoinen lössi karjuja: Ykköskuski, Teknikko ja Vaikee sekä Veljekset Masa ja Peet. Ja  mikä ihmeellisintä, Ykköskuskilla oli hermot vielä kasassa. Yleensä nimittäin, hänen ollessansa autokuskina kyseiselle porukalle, on mies paralla hermot aivan riekaleina. Kyllä se TUNARIKIN siis oppii, myöhemmin, kun ei ennemmin. Pojat olivat ryhdistäytyneet, ei siis enää kymmentä pissa- ja juomataukoa reilun 200 km:n matkalla. Toisaalta, tämä saattaa olla hetken hurmaa, jatketaanpa siis tarkkailua.

Herra Iso Herra saapui paikalle lanssilla, jonne oli lastannut kolmen mopon lisäksi Maskotin. Mopoista mukaan olivat päässeet: Musta Karhu, Jallu ja Papan Oma. Armotonta saunomista ja vielä armottomampaa dopingin nauttimista, sillä eihän seuraavana aamuna TUNAREISTA ajanut muut kuin Ykköskuski ( kuuluu työn kuvaan ) ja Maskotti. Humppapumppujakin ehdittiin käydä ravintolan puolella kuuntelelemassa ja tanssilattialla tanssahtelemassa. Onneksi ei ollut karaokea. Yö saapui, pimeys voitti ja unikin maistui, hetkittäin ja hetkiä.

Lauantai valkeni ja oli ajon aika. TUNAREISTA mukana siis Ykköskuski Musta Karhullaan ja Maskotti Nasullaan, jota myös Marjapuuroksi leikkisästi kutsuttiin. Ykköskuski heitti koko 100 km:n lenkin, Maskotti vain pätkän. Pojat läträsivät ja saunoivat sillävälin Lomakeskuksessa. Tää on niin tätä.

Iltapäivästä ajosta uupunut Ykkönen ehti mukaan ilonpitoon ja tarinointiin. Maskotti saapui vasta illalla, kauneusunien ja muiden naisten kotkotusten jälkeen. Ja mitä mitä, siellä ne olivat pojat oikein urakalla keränneet neitokaiselle tölkinklipsuja ja käskyttäneet naapuritkin talkoisiin mukaan. Melkoiset naapuritalkoot, hih. Vaan hyvinpä vaikuttivat uupuneilta ja kyllästyneiltä ressukat, kun niin kovin hitaasti täyttyi purkki klipsuista, vaikka kuinka tölkkejä tyhjensivät. Kannustusta tarvitsivat siis he, mutta senhän Maskotti onneksi osaa. Eräs mopedisti innostui asiasta jopa niin, että lähetti Maskotille ( Askartelija Annelle ) ison paketin klipsuja postitse, heti tapahtuman jälkeen kotiin päästyään. KIITOS! Nyt kelpaa tytpykän käsiveskoja värkätä.

Saunaa, juomaa, tanssia ja makkaraa, sama kaava kuin edellisenäkin iltana. Molempina päivinä ja iltoina otettiin myös vieraita, eli muita kerholaisia vastaan ja vastavuoroisesti vierailtiin muiden kerhojen leireissä. Ilta meni, yö meni, saapui sunnuntai. Ykkönen oli kiltisti luovuttanut kuskivuoron Peetille, kun tämä oli sitä niin kauniisti pyytänyt. Ykkösellä oli siis vapaa sunnuntai. Oho! Mars kotiin siitä! Tää on niin nähty ja teidät myös. Heippa!

Ps. Kaunis Kiitos tapahtuman järjestäjille onnistuneesta tapahtuma-paidan värivalinnasta: pinkki! Mikä ihanuus olikaan seurata suomalaisia raavaaita ja vähemmän raavaita miehiä, kireissä ja vähemmän kireissä t-paidoissaan. Ah, siinä silmä lepäsi. Maailma oli yhden viikonlopun verran pinkkiä unelmaa. KIITOS!

                      " Anne hei, älä möksötä!"img_4027.jpg                Meni sitten autoon möksöttämään. On se vaikee.img_4030.jpg
          Tästä se lähtee, viikonloppu käyntiin.img_4028.jpg                    Jallu, Papan Oma ja Musta Karhu.img_4029.jpg
            Lauantaiaamun huumaa Lomakylässä...img_4034.jpg                          ... ennen päivän ajourakkaa.img_4032.jpg
                                    Emäntä.
img_4035.jpg
                                 Isäntäimg_4036.jpg
                             Taavetissa...img_4038.jpg                            ... torin parkkipaikalla.img_4040.jpg
                 Pappamopojen väriskaala on laaja.
img_4048.jpg
                              Lemillä, kaupan pihalla.img_4044.jpg
                            Lappeenrannassa...img_4051.jpg                                    ... satamassa.img_4049.jpg
                                          Smile!img_4054.jpg                                       Booring!
img_4052.jpg
                        Katokaa, mitä mulla on täällä!img_4053.jpg                            Kyllä nolottaa.                          Äääääk!img_4056.jpg