Yhteystiedot

MC TUNARIT


TULEVIA TAPAHTUMIA

TUNA MEET 2012

PAPPA TUNA MEET 20. - 22.07. 2012 Luumäellä

Happypapat juhlivat kymmenettä vuottaan Pappa - mopoilun saralla. ONNEA! Juhlapaikan virkaa toimitti aiemmilta PAPPA TUNA MEET vuosilta jo tutuksi tullut Taavetin Lomakeskus. Viikonlopun käsikirjoituskin oli tuttu kopio aiemmilta vuosilta, mutta mitäpä sitä hyvää muuttamaan. Jos homma kerran toimii, niin antaa toimia ja mennä perinteisesti vaan.

Mc TUNAREIDEN Herra Iso Herra ja Maskotti aloittivat tapahtumaan valmistautumisen harjoitusleirillä mökillä, maaseudun rauhassa. Sieltä sitten perjantain alkuehtoona Lomikseen. Pojat ( Aikuinen, Pienempi, Teknikko ja Vaikea ) saapuivat, ties kuinka monen pysähdyksen taktiikalla, myöhemmin ja asettuivat taloksi heille varattuun mökkiin. Juhi, joka jälleen kerran toimitti autokuskin virkaa, oli kyllä aika hiilenä pojille. Oli pissittänyt, nälättänyt, janottanut, kutittanut, kolottanut ja...aina oli pitänyt pysähtyä?! Mutta pääsivät kuitenkin määränpäähänsä kaikesta huolimatta.

Ilta oli tunnelmallinen ja janoton, sillä nesteytyksestä pidettiin hyvä huoli. Nälkäkään ei päässyt yllättämään, koska pojat  " kiuastivat saunatontun ".  Se on joku äijämäinen ruoka, joka valmistetaan äijämäiseen tapaan eli mahdollisimman vähällä vaivalla ja tiskillä. Haju on kyllä sanoin kuvaamaton, ei allekirjoittaneen makuun. Ravintolassa esiintyi parikin bändiä ja tarjolla oli musiikin lisäksi kaikenlaista juotavaa. Ajoissa oli mentävä nukkumaan, koska kuten perinne vaatii...lauantaiaamusta ajamaan mopoa!

Lauantaiaamusella TUNAREISTA ei ajotuulella ollut kukaan. Oli jos jonkinlaista kolotusta, kivistystä ja nipistystä. Toisaalta, eipä ollut mopojakaan millä ajaa. Olivat hyväkkäät " unohtaneet " pakata moponsa matkaan mukaan. Maskotilla oli " Nasu" ja sille innokas vuokrakuski. Vuokrakuski laittoi ystävällisesti päällensä Herra Iso Herran kerholiivin, joten saatiin ajoon mukaan TUNAREIDEN edustajakin, vaikka vähän huijaten, mutta kuitenkin.

Juhlavuosi ja aurinkoinen loppukesän päivä olivat houkutelleet paikalle iloisia mopedisteja ennätysmäärän. Huhuttiin jopa lähes 70 - 80 mopedistin letkasta, joka voi hyvinkin pitää paikkansa, sillä paljon heitä todellakin oli. Mc TUNARIT heittivät päivän perinteellä, eli terassia, terapiaa, maailmaparannusta ja nestehuoltoa. Maskotti jätti pojat Lomiksen hellään huomaan ja huristeli autolla letkan perässä Lemin kirkonkylälle, jossa kuskeilla ja mopoilla oli tauonpaikka. Makkara, virvokkeet ja jäätelö maistuivat. Tästä matka jatkui Lappeenrantaan ja sieltä takaisin Lomakylään.

Ajaourakan jälkeen oli saunominen paikallan, joka toki oli avoin myös muille kuin ajamassa olleille mopedisteille. TUNAREIDEN Juhi kieltäytyi saunomasta, vedoten väsymykseen,  mutta oliko se todellinen syy? Vai oliko kysymyksessä kenties kuitenkin tilapäinen mielenhäiriö? Asia vaatii myöhempiä lisätutkimuksia ja selvitystä asianomaiselta itseltään.  

Saunomisen jälkeen oli vapaata seurustelua, kunnes oli illan artistien vuoro. Ensin bändi ja sitten itse iso Arska eli Aarne Tenkanen. Herra Tenkanen veti porukkaa paikalle niin, että sisälle jouduttiin oikein jonottamaan, vesisateessa. Kaikesta odotuksesta ja jonotuksesta huolimatta, eivät kaikki innokkat Aarne - fanit sittenkään päässeet sisälle. Kun oli saatu yö kääntymään aamuksi, oli nukkumatin aika. Kaikki kansa kärsälleen.

Sunnuntaiaamu koitti ja oli se haikean vaikea eron ja heihein paikka. Mutta kyllähän sekin mopedisteilta onnistuu. Juhilla riitti hommaa saada pojat kasaan ja " Godillakkiin". Olivat hunsvotit karanneet jonnekin naamurimökkiin. Uhkailujen ja maanittelujen jälkeen jätkät kuitenkin autoontuivat ja pitkä, vaivallinen, mutkallinen ja monipysähdyksinen kotimatka voi vihdoinkin alkaa.  Herra Iso Herra ja Maskotti palasivat jatkamaan mökkielämää, koska... VIELÄ ON KESÄÄ JÄLJELLÄ!

img_3054.jpg                             Meidän poikamme maailmalla... img_3055.jpg                            ...ei vaan Seipäässä...seipäässä.
img_3056.jpg                               Surkeeta, niin surkeeta... img_3058.jpg       Kuinka monta pissitaukoa mahtuu 50 km...?...MONTA!
img_3060.jpg                                  Tervehdys auringolle. img_3061.jpg                        Laskehan tarkkaan... sormesi, poika!
img_3062.jpg                                            Big Foot img_3064.jpg                                                 Big Daddy
img_3070.jpg                               Emäntä edellä... img_3069.jpg                                        ... ja isäntä perässä.
img_3071.jpg                                    Katseita ja coctaileja. img_3074.jpg                                                       Artisti.
img_3082.jpg              Hmmm tuumii hän, mies mainiossa kesähatussaan. img_3085.jpg                                        " Tonttu" saunoo...
img_3088.jpg                                           Tähtään... img_3087.jpg                                          Jeeeeeeeeee!!!!!!
img_3089.jpg                    Kiva leluhan tää on...mikä nyt onkaan. img_3090.jpg                    Hei sinä siellä, tule joukkoon siniseen!
img_3093.jpg                                   Tämä on maha... img_3092.jpg                             ... johon on tungettu sormi?!
img_3098.jpg                       Minä kerron nyt ja te KUUNTELETTE! img_3100.jpg             Mitä tämä nyt sitten mahtaa olla... poikarakkautta?
img_3101.jpg                          Herra Iso Herra, Herra Restentti. img_3103.jpg                             Salaperäinen Mies jostain kaukaa.
img_3114.jpg             Jotain Hunkseja kai...ainakin omasta mielestään... img_3117.jpg                             Kuulkaas, mitään en oo ottanut!