Yhteystiedot

MC TUNARIT


TULEVIA TAPAHTUMIA

TUNA MEET 2010

PAPPATUNA MEET Luumäellä 16. - 18.07. 2010

Mc TUNAREIDEN historian toinen keikka Luumäelle. Ja mitähän tuhmaa tällä kertaa? Sitä ei tarina kerro, mutta vähän muuta kylläkin. Sää suosi tapahtumaa, aurinkoa riitti ja lämmintäkin ihan ilman villahousuja. Tapahtumassa oli mukana naapurimaan kansalaisia, jotka olivat tulleet tekemään juttua jostain hullusta tapahtumasta Suomessa. Ruotsin suomenkielinen TV teki jutun hulluista suomalaisista pappamopoinensa.

Perjantaina tapahtumapaikalle Taavetin Lomakylään saapuivat ensin Herra Iso H ja Maskotti, jotka rahtasivat viikonlopunviettopaikaksi vuokratun huvilan pihaan läjän mopoja. Ajatuksena, että jos vaikka joku TUNARI tai vaikka useampikin haluaa osallistua lauantain kiertoajoon. Hah, kuolleena syntynyt ajatus. Iltapäivä kääntyi illaksi ja mopokansa ryhtyi saunomaan. "Mutta missä on loput TUNARIT? " Kyseli kansa. Sieltähän ne, Pienempi Iso Herra, Teknikko, Aikuinen ja Uusi löytyivät terassilta, tietenkin. Eivät olleet malttaneet edes reissureppujaan huvilalle viedä, kun jo piti alkaa maailmaa parantaa.

Jossain vaiheessa koko TUNARI - kööri, kaikista terassin houkutuksista huolimatta, oli kuitenkin koolla huvilalla, koska oli rituaalin aika. TUNARIT ottivat joukkoonsa uuden jäsenen ja oli hänen TUNARI - kasteenssa aika. Johtoryhmän puolelta oli puheen tapainen, virallinen liivi ja kylpytakki. Uuden jäsenen kohtalona oli juoda litra olutta kertahuitaisulla. Ja onnistuihan se, pienen kakomisen jälkeen.  Jäseneksi pääsi hän, Uusi, eli nyt Pete - Virallinen Hitsuuttaja.

Siinähän se ilta meni, tuttuja ja tuntemattomia jututtaessa ja juotavaa kiskoessa. Ulkoruokintateltassa oli tarjolla jotain epämääräista, hyvää ruokaa. Sisälle, eli ravintolan puolella musiikista vastasi ensin, Veljekset Goodman, jonka jälkeen lämmitetyllä lavalla ja sopivasti huumatun yleisön edessä jatkoi Iso A eli Aarne Tenkanen. Tämän jälkeen olikin jo aika valahtaa kärsälleen, jotta oli lauantaiaamuna tikkana pysyssä ja reippaana moponsatulassa kiertoajoon lähdössä.

Vaan oliko TUNAREITA? Oli!!!!! Voitteko kuvitella?! Kaksi kappaletta TUNREITA oli ihan kiltisti ja hyvässä hapessa rivissä muiden mukana mopoinensa, Aikuinen Mustalla Karhulla ja Maskotti Lady Pinkillä. Yksi vuokrakuskikin oli palkattu Pinkin Reinon puikkoihin. Siitä se sitten lähti, lomakylän pihalta, päivän ajourakka käyntiin. Ensin noin kuudenkymmenen mopon lauma karautti savuten Taavetin nakkarin pihalle, perinteen mukaan. Siinä oli pientä TV - haastattelua ( Ruotsin suomenkielinen TV ) ja kuvattavana oloa kiinostuneen yleisön parissa. Matka jatkui Lemin kirkolle makkaralle ja juomalle. Siinä vaiheessa TUNAREIDEN Maskotti luovutti ja heitti vaaleanpunaiset ajohanskat asfaltille, " Tää on muuten tässä! " Herra Iso Herra nosti kiukuttelijan pinkkeine varusteineen ja mopoineen tyynen rauhallisesti mattamustaan TUNARI pakuun ja vei muiden TUNAREIDEN kanssa takaisin Lomakylään.

Iloisten mopedistien matka jatkui Lappeenrannan satamaan, jossa oli tarjolla ohjelmallienn tuokio musiikilla ja traktorilla ryyditettynä. Alkuillasta ehtivät mopoilijat takaisin Lomakylään, ajettuaan reilut 100 kilometriä ja saatuaan näin persuksensa helliksi. Ilta sujui päivästä toipumisen lisäksi edellisen illan kaavan mukaan. Tosin musiikista ravintolassa vastasi tänään Upi Heikkinen ja illan päätti HALAVATUN PAPAT. TUNARI Juha eli Aikuinen liukeni illan aikana, oli miehellä muita suunnitelmia sunnuntaiksi.

Sunnuntaiaamu valkeni ja hiljaiset miehet pakkasivat tavaransa ja menivät kotiin. Ei lopussa mitään hohdokasta tai kaunista, pää kipeä, paha olo ja morkkis, ei kai siitä tarvitse kirjoittaa? Katso lisät ja loput kuvista.

 

 

img_1070.jpg     1. Aloitetaan viikonloppu Luumäellä...varaslähtö...kyllä... img_1072.jpg     2. Nytkö se jo suuttu? Vastahan me tultiin!
img_1073.jpg      3. Ehti mennä, mutta tämä saatiin kiinni. TUNA247.jpg     4. Veljeni, sinusta tulee nyt valitettavasti kerhomme jäsen.
TUNA249.jpg                            5. Hah, helposti  menee yhdellä kaadolla. TUNA252.jpg                            6. Menee, menee, kunhan jaksaa niellä.
TUNA253.jpg                         7. Huh huh, tulipahan tehtyä. TUNA256.jpg                                   8. Urakan jälkeen: Virallinen Liivi.
img_1090.jpg      7. Veljekset Goodman. img_1099.jpg      8. Nakkarin piha Taavetissa.
img_1102.jpg   9. Paljon mopoja Lemillä. Ennätysmäärä osallistujia: reilut 60 img_1106.jpg     10.  Tyttöenergiaa
img_1107.jpg     11. Mopot keräsivät kamalasti kansaa LPR:n satamatorille.

img_1111.jpg     12. Vuokrakuski Joonas, meidän Juha ja mopedisti Mikko.

13. Hissimies Juhan päiväuni.
img_1114.jpg
TUNA259.jpg                            13. Onks pakko  jos ei enää jaksa? TUNA264.jpg                          14. Onko pakko jos ei enää jaksa?