Yhteystiedot

MC TUNARIT


TULEVIA TAPAHTUMIA

TUNA MEET 2011

Olihan se taas tänäkin kesänä lusittavana, joka kesäinen PAPPATUNA MEET Luumäellä 15. - 17. heinäkuuta. Ja ellen ihan väärin laske, tämä oli jo 9. kesä kun tämä moporieha järjestettiin. Sehän tarkoittaa siis sitä, että ensi vuosi on juhlavuosi, täysi kymppi, ja tulossa on MEGAMAGEET MEGABILEET! Haaste on heitetty, Happypapat. Mutta palataanpa tähän hetkeen.

PAPPATUNA MEET 2011 Luumäki Taavetin Lomakylä, järjestäjänä Happy Pappa - Tunturi Driver´s RY, " Katkokävelijä Saku, Hebe ja Pepe". Tapahtuma alkoi perinteen mukaan perjantaina iltapäivästä valumisella Lomikseen. Saunaa, majoittumista, tuttujen tervehtimistä ja uusiin kasvoihin tutustumista. Kuvun täytteeksi oli tarjolla kanapaellaa telttakatoksessa, aikuisten mehua taivasalla ja tiskillä. Viihdykkeeski oli raahattu humppapumppuja, siis anteeksi, orkestereita. Veljekset Goodmann ja muitapa en muistakaan. Ja pakkohan se oli kärsälleenkin käydä, koska sen se vaatii jos aikoo seuraavanakin päivänä veivata.

Lauantaiaamuna reippaasti ylös punkasta, ajokuteet niskaan ja aamupalan kautta AJAMAAN! Kaikki eivät lähteneet mukaan tienpäälle. Syyt olivat moninaiset; väsymys, liiallinen doping, moporikko, liian vähäinen polttoaine, vahtivuoro leirissä jne. Joka tapauksessa, kaikista tekosyistä ja verukkeista huolimatta, kiitettävä joukko innokkaita mopoilijoita hyppäsi moponsa satulaan ja polkaisi ratsunsa käyntiin. Savuava joukko kaahasi ensiksi Taavettiin nakkarin pihalle, josta matka jatkui Saarentietä Lemille makkaralle. Viimeinen taukopaikka oli Lappeenarannan satama. Täysin haavereitta kaikkaa ei saatu heitettyä, yksi mopedisti läjäytti kaidetta päin ja toinen muuten vaan kaartoi pientareen kautta. Vakavilta vammoilta vältyttiin, vaikka toinen suhari keppien kanssa sunnuntaina liikuskelikin. Pääasia, että niin kuskit kuin mopotkin säilyivät hengissä. Ja feministit älkööt vauhkoontuko, toinen kolarikuskeista oli nainen, että kiintiöt tuli kyllä täytettyä.

Mutta nyt kyllä jotain oleellista puuttuu...niin joo...mutta entäs sitten näiden sivujen sankarit, Mc TUNARIT? Valmiiksi lähimaastossa oleilleet Herra Iso Herra ja Maskotti kurvasivat asuntovaunun kera paikalle jo puolenpäivän jälkeen, mutta liukenivat anoppilaan viettämään iltapäivää kahvin ja pullan parissa. Alkuillasta, ennen Lomikseen paluuta, oli haettavana Teknikko Kouvolasta, jonne hurjimus oli tullut festarijengin joukossa. Siis...ilman mopoa?! Oli se siinä lähtökiireessä kuulemma unohtunut pakata reppuun mukaan. Joo joo...

Mopoja Mc TUNAREILLA edustivat vaaleanpunainen kalju Nasu ja Pinkki - Reino. Ja ajamassa ei ollut tietenkään kukaan. Tai no, Maskotti sai lauantaiaamuna vinkeän vimman lähteä ajamaan. Veti pinkit vermeet päälle ja huitaisi Nasulla mopojoukon jatkoksi intoa puhkuen. Vaan kuinkas sitten kävikään. Nakkarilla oli vielä kaikki hyvin, okei, niin kuskilla kuin mopollakin, mutta sitten rupesi tapahtumaan. Taavetista lähdön jälkeen Nasu alkoi nikotella tai pikemminkin paukkua ja pamahdella. Kuin myrskynmerkki, pinkaisi parivaljakko takaisin Lomikseen ja alkoi pauhata pojille miten oli käynyt. Pojat rauhoittelivat kovin tuohtunutta neitokaista ja Herra Iso Herra vaihtoi Nasulle tulpan. Nasu toimi taas, yskimättä, mutta muu joukko oli ehtinyt jo kauas edelle, tavoittamattomiin. Kiukkua puhkuen Maskotti lähti tienpäälle, kaikesta huolimatta, ajoi 30km:n lenkin ja palasi takaisin lähtöpisteeseen, rauhoittuneena. Maskotti pääsi siis sittenkin ajamaan ja Setä Mälli sai huoltamolta tuliasiksi namukkaa ja savukkeita. Rauha leirissä ja kaikki hyvin.

Iltapäivällä alkoi saunominen ja makkaran grillaus. Alkuillasta - myöhäisiltapäivässtä mopedistit saivat ajourakkansa päätökseen ja liittyivät muiden seuraan. Alkoi ohjelmasta vapaa illanvietto. Musiikillisesta puolesta vastasi Mauri Dinosaurus ystävineen ja paikallinen humppapumppu. Jossain vaiheessa iltaa, Raimo hämmästytti Katkokävelijä Sakua luovuttamalla, viimevuonna itse saamansa, Syväkurkku - palkinnon hänelle. Jotkut jaksoivat raskaan pyttipannuaterian ja dopingin avulla aamuun, jotkut se taas väsytti tyystiin jo hyvinkin varhain, ihan jopa Nukku - Matin maille asti.

Sunnuntai oli se kotiutumispäivä, Siivousta, pakkausta, hyvästelyä ja kotiutumista. Eli ensivuoteen ja MEGABILEISIIN.

PS. Mutta missä oli Kosken Plikat??? Ja muutenkin osalllistuminen oli aika köyhää, ei ollut montaa kerhoa edustettuna. Mikä on? Alkaako vanhuus vaivata vai eikö kiinnosta?! Mitä?

pict0948.jpg                        Katkokävelijä Saku ajelee. pict0947.jpg                                       "Moi Saku!"
pict0955.jpg                        Taavetin Nakkis. pict0957.jpg                               Matti myöhäinen...
pict0958.jpg                        ...kaartaa joukkoon mukaa. pict0959.jpg                              Koko joukko koossa.
pict0963.jpg                      Sadetakit mukana, totta kai. pict0964.jpg                                   Markkinointia.
pict0968.jpg                       Herra Iso Herra ja Jannut. pict0975.jpg              "Syväkurkku...minulle???" Saku hämmentyi.
pict0978.jpg                            Maurin laulavat kaverit. pict0982.jpg                                   Mauri Dinosaurus